KARAMAN / MERKEZ - Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Şehit öğretmenlerimiz ve okulumuzda emeği geçen personelimizin ahirete irtihal etmiş yakınlarının hayrına pişi ve helva ikramı yapıldı. Ardından dualar edilerek rahmetle anıldı. Emeği geçen personelimize teşekkür ediyor, şükran ve minnetle şehit öğretmenlerimizi anıyoruz.

Mrt

Okulumuz motorlu araçlar teknolojisi öğrencileri ile ilimiz tekmarsan sanayi sitesinde bulunan Pamir Dizel Enjektör ve Pompa servisini ziyaret ettik.

Kas

Cumhuriyetimizn 100. yılı münasebetiyle okulumuz da bir hafta boyunca çeşitli etkinkillerle kutlamalar gerçekleştirdik.

Mrt

Ustalık Telafi (UT) Programı kapsamında işbirliği yaptığımız; ilimizin seçkin işletmelerinden  DÖHLER firması okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde hayata geçirilen "Kardeş Okul" projesi kapsamında okulumuz Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kardeş Okulumuz Kilis Mehmet Sanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108'nci yıl dönümü nedeniyle okulumuz tarafından Piri Reis Kültür Merkezi'nde İl programı düzenlendi.

Mrt

Okul idaremiz Ustalık Telafi (UT) Programı kapsamında işbirliği yaptığımız;  ilimizin seçkin işletmelerinden Oğuzcanlar , Dizayno grubunu  ziyaret etti.

"12 MART İSTİKLAL MARŞI KABULÜ VE M. AKİF ERSOY'U ANMA" PROGRAMI DÜZENLENDİ

Okulumuzda İstiklal Marşı'nın kabulü ve Milli Şairimiz M. Akif ERSOY'u anma programı düzenlendi. Program tüm şehitlerimiz anısına düzenlenen saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Türk Kurtuluş Savaşının en çetin döneminde, bir millî marşa duyulan gereksinmeyi göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, Kurtuluş Savaşında vatan için mücadele eden tüm ecdadımızı ve dizelerine 'KORKMA' diye başlayarak cesaret ve inanç aşılayan, bu milletin kahramanlığını tarihe not düşerek ölümsüzleştiren vatan şairi Mehmet Akif ERSOY'u rahmetle anıyor, İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabulünün 102. yıl dönümünü kutluyoruz.

Ock

Kıymetli büyüklerimiz , okulumuzun eski ama eskimeyen müdürleri Halil İbrahim Gülcan ve Sabri Gezgin'in okulumuzu ziyaretlerinden.

Kan Acil Değil Sürekli Olan Bir İhtiyaçtır!

Okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz İmaret Ortaokulu'na giderek Kızılay'a kan bağışında bulunmuşlardır. Kan verme konusunda farkındalık yarattıkları için kendilerine teşekkür ederiz.