Okulumuz M.A.T öğrencileri ile Pamir Dizel Enjektör ve Pompa servisini ziyaret ettik.

13.03.2024 105

Okulumuz motorlu araçlar teknolojisi öğrencileri ile ilimiz tekmarsan sanayi sitesinde bulunan Pamir Dizel Enjektör ve Pompa servisini ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında öğrencilerimizden bilgi ve tecrübelerini esirgemeyen, bize işletmesinin kapılarını açan Süleyman PAMİR'e çok teşekkür ederiz.

Okul-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla bu şekildeki ziyaretlerin ve kendi atölyelerimizde sektörden ustaların misafir edilmesini önemsiyoruz. Okulumuz meslek öğretmenlerimizin çabaları, öğrencilerimizin gayretleri, sanayicilerimizin işbirliği ile 7 farklı alanda hizmet etmeye devam edecektir.

13-03-202413-03-202413-03-202413-03-2024